Recensies

"Wat een schat aan informatie heb ik gekregen! Ik ben heel blij dat ik een afspraak heb gemaakt. Je hebt me veel informatie gegeven over hormonen en hormoondisbalans. Fijn dat je kijkt naar iemands omstandigheden en leefstijl en daar je adviezen op aanpast. Ik was bang met een lijst van supplementen naar huis te gaan, maar je advies om bepaalde gewoontes, waaronder je voeding aan te passen lijkt me een veel gezondere insteek. De info over supplementen die je geeft is daarop een waardevolle aanvulling."
"Monique is zeer professioneel en neemt de tijd om goed naar je te luisteren. Ik wist vooraf niet precies wat ik moest verwachten, maar ik voelde me direct bij haar op mijn gemak. Ik had erg veel hoofdpijn, sliep slecht en ik had weinig energie. Ik wilde gaan onderzoeken of ik met deze klachten bij Monique terecht kon. Ik heb daar geen moment spijt van! Monique geeft mij inzicht waar mijn klachten vandaan komen en wat ik daar zelf aan kan doen. Door de een of andere manier heeft zij mij geïnspireerd. Ik heb minder vaak hoofdpijn en voel me veel energieker. Ik merk dat ik nu ook wat kilo's aan het afvallen ben Ik ben enthousiast!"
"Na een lange tijd tobben, en veel lezen op internet over de overgang, besloot ik de knoop door te hakken en een Care for Women specialiste bij mij in de buurt te zoeken. Wat ben ik blij dat ik die stap genomen heb! Al bij het eerste intake gesprek voelde ik mij serieus genomen. Zo fijn dat er iemand naar je luistert, en dat je je zorgen gewoon op tafel mag leggen! Dit heeft een hele positieve uitwerking op mij gehad; je staat er niet langer alleen voor. Ik kwam voornamelijk voor mijn mentale klachten, al is het mooi meegenomen dat ook mijn opvliegers nagenoeg verdwenen zijn. Ik heb van Monique allerlei tips gekregen op het mentale en lichamelijke vlak en ook op het gebied van voeding, die ik meteen in de praktijk kon brengen. Ook kreeg ik supplementen mee naar huis voor zowel mijn geestelijk als lichamelijk welzijn. Deze hebben mij erg goed geholpen! Verder is het heel prettig dat ik na het consult altijd een mailtje van Monique ontving met daarin de onderwerpen en bijbehorende uitleg, die we besproken hadden. Een soort geheugensteuntje zeg maar. In een half jaar tijd zit ik nu een stuk prettiger in mijn vel, en dat is mij heel veel waard. Ik kan dus alle vrouwen die worstelen met de overgang met een gerust hart Care for Women aanraden: ga ervoor! Dankjewel Monique!"
"Voordat ik de stap gezet had om een overgangsconsulent te bezoeken zijn er zeker anderhalf tot twee jaar verstreken. En ik ben al snel tot de conclusie gekomen dat ik dit veel eerder had moeten doen. Maar zo werkt het nu eenmaal als je iets of iemand goed treft dan is het achteraf vaak had ik maar… Ik had (ja, had!) veel klachten die gerelateerd bleken te zijn aan overgangsklachten. Stemmingswisselingen, depressieve gevoelens, veel hoofdpijn, rug- en andere gewrichtspijnen, opvliegers en slaapproblemen. Ik had het allemaal niet enorm heftig maar bij elkaar opgeteld was het wel heftig en domineerde dit mijn dagelijks leven. Dankzij mijn huisarts ben ik bij Monique van de Ven terechtgekomen en dat heeft mij heel erg goed gedaan. Een geduldig luisterend oor en een goede uitleg over wat er allemaal in mijn lijf aan de hand was en wat er allemaal gebeurde in mijn lijf. Dankzij de tips en tricks van Monique, vitaminen, voedingssupplementen en een stukje begeleiding in gezonde voeding voelde ik binnen 4 weken al een hele verandering. Blij dat er niet direct over hormoontherapie gesproken werd. Veel van mijn klachten verdwenen of werden significant minder. Ik heb nu 2 consulten bij Monique gehad en we kijken nu even af hoe het verder gaat. Ik kan nu al zeggen dat ik heel blij ben dat ik Monique heb mogen leren kennen omdat ik nu veel beter in mijn vel zit dan twee maanden geleden. Mijn dagelijkse leven ziet er een stuk mooier en energieker uit. Dus ja, had ik maar…"
"Monique is een leuke en enthousiaste vrouw en deskundig op het gebied van vrouwelijke hormonen. Ze had zich verdiept in mijn ziekte en ik voelde me meteen vertrouwd en begrepen. Ze gaf me inzicht, hulp en adviezen in voeding en supplementen. Ik zou iedereen met hormonale klachten aanraden om een afspraak met haar te maken."