Recensies

JK
17 December 2023
Ik lees graag reviews van dames die dankzij Care for women van PMDD klachten af zijn gekomen!
Trudy de louweren
10 September 2023
Heel tevreden op de manier waarop Monique met me in gesprek ging en luisterde. Haar aanpak heeft voor mij mentaal goed uitgepakt. Ze heeft me handvaten gegeven en van daar uit zelf aan de slag gegaan.
Jolanda Relou
7 Juli 2023
Veel nuttige informatie gedeeld en gekregen van Monique. Op een laagdrempelige en persoonlijke manier. Een echte aanrader voor elke vrouw richting of in de overgang. Of je nou veel of weinig klachten hebt. Veel makkelijke en bruikbare tips gekregen!
Moniek van den Berkmortel
7 Juni 2022
Ik heb Monique ontmoet op n cursus pilates, waarbij ik klachten van duizeligheid kreeg tijdens n oefening. Daarop zei ze dat dat wel bekent is tijdens de overgang. Ik had nog meer klachten en zat niet goed in mijn vel, ik voelde me n vreemde in mijn eigen lichaam. Uiteindelijk toch n afspraak gemaakt. Het was n super fijn gesprek waarbij ze stap voor stap vraagt en luistert en advies geeft. De energie die in de praktijk is, is heerlijk ontspannen en heel vertrouwd, waardoor ik me erg op mijn gemak voelde en gehoord werd. Ze voelde goed aan wat ik nodig had en met enkele adviezen op gebied van voeding en op mentaal gebied, zijn de meeste van mijn klachten zo goed als over. Monique heeft n super fijne uitstraling en energie, veel kennis en onderbouwing van de klachten. Ik ben super blij dat we op elkaars pad zijn gekomen. Dankjewel voor je bekwaamheid en je luisterend oor Lieve groetjes, Moniek
Monique Tomassen
6 April 2022
Ik heb hele fijne gesprekken gehad met Monique, wat betreft mijn overgangsklachten.Ze voelt je erg goed aan, en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Met de juiste handvatten die ze me mee heeft gegeven en een goede combi van supplementen heb ik mezelf weer terug gevonden en voel ik me een gelukkiger mens.Natuurlijk moet je het ook zelf doen, maar dat duwtje wat Monique me heeft gegeven had ik even nodig.
Rachella Van Haandel
29 Maart 2022
Na te lang wikken en wegen, toch de stap genomen. Had (rot woordje) ik het maar eerder gedaan Had had Ik hoop voor de vrouwen die deze recensies lezen, hun ook over de streep trekken Monique legt het zo fijn uit in Jip en Janneke taal. Maar zo goed te begrijpen, je zult het zelf moeten doen, maar de handvatten en tips die ze geeft zijn goud waard Nogmaals je moet het zelf doen, maar zonder hulp en uitleg van Monique was het me niet gelukt Ik heb zoveel minder last, ik ben er nog niet, maar er is al zoveel verbetering. Zelfs mijn huisarts was er erg over te spreken, hoor Monique haar aanpak is. Trek die stoute schoenen en, en blijf niet langer rondlopen.. Succes voor ieder die de stap zet
Nicole Hellings
6 Juni 2021
Veel last van overgangsklachten, voelde mezelf gehoord en serieus genomen. Meer dan voldoende tijd wordt er genomen om de klachten te verhelderen. Klachten zijn enorm verminderd door inzetten van de juiste supplementen. Er wordt je niets opgedrongen maar helder en duidelijk advies waardoor je zelf een goede afweging kan maken. Kortom heel tevreden. Blijf niet lopen met overgangsklachten
"Wat een schat aan informatie heb ik gekregen! Ik ben heel blij dat ik een afspraak heb gemaakt. Je hebt me veel informatie gegeven over hormonen en hormoondisbalans. Fijn dat je kijkt naar iemands omstandigheden en leefstijl en daar je adviezen op aanpast. Ik was bang met een lijst van supplementen naar huis te gaan, maar je advies om bepaalde gewoontes, waaronder je voeding aan te passen lijkt me een veel gezondere insteek. De info over supplementen die je geeft is daarop een waardevolle aanvulling."
"Monique is zeer professioneel en neemt de tijd om goed naar je te luisteren. Ik wist vooraf niet precies wat ik moest verwachten, maar ik voelde me direct bij haar op mijn gemak. Ik had erg veel hoofdpijn, sliep slecht en ik had weinig energie. Ik wilde gaan onderzoeken of ik met deze klachten bij Monique terecht kon. Ik heb daar geen moment spijt van! Monique geeft mij inzicht waar mijn klachten vandaan komen en wat ik daar zelf aan kan doen. Door de een of andere manier heeft zij mij geïnspireerd. Ik heb minder vaak hoofdpijn en voel me veel energieker. Ik merk dat ik nu ook wat kilo's aan het afvallen ben Ik ben enthousiast!"
"Na een lange tijd tobben, en veel lezen op internet over de overgang, besloot ik de knoop door te hakken en een Care for Women specialiste bij mij in de buurt te zoeken. Wat ben ik blij dat ik die stap genomen heb! Al bij het eerste intake gesprek voelde ik mij serieus genomen. Zo fijn dat er iemand naar je luistert, en dat je je zorgen gewoon op tafel mag leggen! Dit heeft een hele positieve uitwerking op mij gehad; je staat er niet langer alleen voor. Ik kwam voornamelijk voor mijn mentale klachten, al is het mooi meegenomen dat ook mijn opvliegers nagenoeg verdwenen zijn. Ik heb van Monique allerlei tips gekregen op het mentale en lichamelijke vlak en ook op het gebied van voeding, die ik meteen in de praktijk kon brengen. Ook kreeg ik supplementen mee naar huis voor zowel mijn geestelijk als lichamelijk welzijn. Deze hebben mij erg goed geholpen! Verder is het heel prettig dat ik na het consult altijd een mailtje van Monique ontving met daarin de onderwerpen en bijbehorende uitleg, die we besproken hadden. Een soort geheugensteuntje zeg maar. In een half jaar tijd zit ik nu een stuk prettiger in mijn vel, en dat is mij heel veel waard. Ik kan dus alle vrouwen die worstelen met de overgang met een gerust hart Care for Women aanraden: ga ervoor! Dankjewel Monique!"
"Voordat ik de stap gezet had om een overgangsconsulent te bezoeken zijn er zeker anderhalf tot twee jaar verstreken. En ik ben al snel tot de conclusie gekomen dat ik dit veel eerder had moeten doen. Maar zo werkt het nu eenmaal als je iets of iemand goed treft dan is het achteraf vaak had ik maar… Ik had (ja, had!) veel klachten die gerelateerd bleken te zijn aan overgangsklachten. Stemmingswisselingen, depressieve gevoelens, veel hoofdpijn, rug- en andere gewrichtspijnen, opvliegers en slaapproblemen. Ik had het allemaal niet enorm heftig maar bij elkaar opgeteld was het wel heftig en domineerde dit mijn dagelijks leven. Dankzij mijn huisarts ben ik bij Monique van de Ven terechtgekomen en dat heeft mij heel erg goed gedaan. Een geduldig luisterend oor en een goede uitleg over wat er allemaal in mijn lijf aan de hand was en wat er allemaal gebeurde in mijn lijf. Dankzij de tips en tricks van Monique, vitaminen, voedingssupplementen en een stukje begeleiding in gezonde voeding voelde ik binnen 4 weken al een hele verandering. Blij dat er niet direct over hormoontherapie gesproken werd. Veel van mijn klachten verdwenen of werden significant minder. Ik heb nu 2 consulten bij Monique gehad en we kijken nu even af hoe het verder gaat. Ik kan nu al zeggen dat ik heel blij ben dat ik Monique heb mogen leren kennen omdat ik nu veel beter in mijn vel zit dan twee maanden geleden. Mijn dagelijkse leven ziet er een stuk mooier en energieker uit. Dus ja, had ik maar…"
"Monique is een leuke en enthousiaste vrouw en deskundig op het gebied van vrouwelijke hormonen. Ze had zich verdiept in mijn ziekte en ik voelde me meteen vertrouwd en begrepen. Ze gaf me inzicht, hulp en adviezen in voeding en supplementen. Ik zou iedereen met hormonale klachten aanraden om een afspraak met haar te maken."